Banner2 Banner3 Banner1

Computer Service Medemblik

 • Apple
 • BenQ
 • LG
 • Asus
 • Acer
 • boXXed
 • HTC
 • Samsung
 • Toshiba
 • Microsoft
 • Sony

Computer Service Medemblik
Openingstijden


Maandag:  Gesloten


Dinsdag:     09.00 - 11.30 op afspraak
t/m               of
Vrijdag        14.00 - 18.00 gewoon binnen lopen


Zaterdag:    Alleen op afspraak (vrijdags gemaakt)

Om een afsraak te maken kunt u ook op de onderstaande link klikken.
Afspraken agenda Computer Service Medemblik

Gedurende de openingstijden kunt U ons ook bereiken op telefoon nr. 0227-608995 of u kunt een voicemail inspreken.
Of email naar info@cs4you.nl

Glasvezel project Medemblik
Bent u geinteresserd in - of wilt u informatie over het glasvezel project in Medemblik, klik hier!

Wij zijn gevestigd op het kleine bedrijventerrein “De Breek”, nabij het centrum van Medemblik. Wij richten ons voornamelijk op particulieren en het MKB in en rond Medemblik, met advies, levering, onderhoud en reparatie van alles wat met computers en netwerken te maken heeft. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop. Onze technische dienst adviseert snel en vakkundig en helpt bij uw defecte apparatuur.Is uw PC langzaam, lawaaiig, geeft vreemde meldingen, heeft een hardnekkig virus of ander ongemak? Dankzij onze technische kennis en geavanceerde detectie-apparatuur zijn wij in staat om uw PC snel en grondig te repareren. Preventieve bescherming tegen hinderlijke virussen, spyware en Adware is tegenwoordig een absolute must om veilig van uw computer gebruik te kunnen maken. Maar als uw computer toch geïnfecteerd is kan dit zeer hinderlijke gevolgen hebben. Soms wordt het zelfs onmogelijk om uw pc te gebruiken.

Reparatie/Onderhoud
In sommige gevallen kan het zelfs beter zijn om de computer volledig te (laten) herinstalleren. Het besturingsysteem Win8 of Win10 zal in dat geval opnieuw worden geïnstalleerd. Daarom is het van groot belang om de meest actuele updates eveneens mee te installeren. Deze updates bestaan uit zogenaamde 'Servicepacks en Hotfixes'. Deze updates verzorgen een zo stabiel en veilig mogelijke werkomgeving voor uw pc.

Wij proberen binnen 3 dagen uw computer te repareren en te herstellen. Het standaardtarief voor softwareherstel, inclusief een backup van uw gegevens, en onderhoud van de aangeleverde apparatuur is circa 
€ 90,00 incl. B.T.W.

Digitalisering van uw analoge beeldmateriaal
Ook voor het digitaliseren van uw Video's, Dia's, Foto's en negatieven kunt u bij ons terecht. Wij zetten uw beeldmateriaal voor u op CD of DVD.

Webwinkel
Wij voeren geen webwinkel.
Wij hebben een kleine voorraad Pc's, Laptops, Printers en andere rand artikelen en onderdelen, als u iets nodig heeft kunt u ons bellen over de prijs en levertijd of u kunt even binnen lopen voor advies en de beste keuze voor u.

Informeer bij ons ook eens naar de door ons op-maat geassembleerde PC's die, door gebruik te maken van topkwaliteitscomponenten, een zorgeloos computergebruik garanderen tegen concurrerende prijzen.
 

Vestigingslocatie; Breek 17 1671GE Medemblik